Yardimeli Avrupa buluşmaları Berlin ve Dortmund’da gerçekleşti

Yetim Aile Köyü Projesi kapsamında “Yardımeli Avrupa Buluşmaları” vahyin mesajlarıyla dolu dizgin devam ediyor.

Yardımeli Avrupa’nın koordinatörlüğünde Berlin Gönüllüleri ve Dortmund Temsilciliği ile düzenlediğimiz bu buluşmalarda Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman derneğimizin çalışmaları  ve yapılan faaliyetler hakkında misafirlerimize bilgiler verdi. Danışman’ın yanısıra Yardımeli Avrupa Koordinatörümüz Hayriye Tufanoğlu Avrupa’da ki çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.

Hilâl Tv Genel Müdürü Erdoğan Karacakaya’nın moderatörlüğünde Vahiy ve Hayat tadında vahyin imbiğinden sohbetler ve sohbet sonrası sual ve cevaplarla bu nezih buluşmalarını tamamlayan uluslararası insani yardım kuruluşu Yardımeli , “Yeryüzünde ki tüm yetimler için iyilik nöbetindeyiz. Hayır medeniyetinin çocukları olarak insani bir seferdeyiz. Sizde bu nöbetimize katılın, sizde bu seferimizde yerinizi alın, gelin birlikte bu insani yürüyüşümüzde şahitçiler olalım.” diyerek tüm katılımcıları pasif iyiden aktif iyi olmaya davet etti.

“Biz bu dünyaya sahip olmaya değil şahit olmaya geldik” ilkesiyle davetimize icabet edip  uzaktan yakından programlarımıza  katılan vahiy yürekli tüm kardeşlerimize ve Yardımeli’mizin projelerine destek veren tüm bağışçılarımıza can-ı yürekten müteşekkiriz.

Acımasız savaşların şiddetinde kalmış, körpecik duyguları korkunun esaretine hapsedilmiş savaş yetimlerimiz, diğer tüm dünya yetimlerimiz ve mazlumlarımız adına; Yardımeli Avrupa ailesi olarak tüm temsilciliklerimizle, gönüllülerimizle ve gençlerimizle çıktığımız bu insani yürüyüşümüzde sizleri; bizleri takip etmeye ve bize şahit olmaya davet ediyoruz.

Kaynak: http://yardimeli.eu/tr/yardimeli-avrupa-bulusmalari-berlin-ve-dortmundda-gerceklesti_453.html

 

Yorum Yaz